Stand Up Comedy Costel Deko Cafe Club 99 Contact

Stand Up Comedy Costel Deko
Este una dintre potenţialele mândrii ale municipiului Bacău şi tinde să devină mai cunoscut decât pista de carting a lui Sechelariu.
Are o maturitate a actului în general rar întâlnită, joc scenic, vervă şi un fel de candoare, cu care spune cele mai trăsnite chestii cu o mutriţa adorabilă de copil pus pe şotii.
Este creativ, spontan şi cu un umor genial generat mai ales de situaţiile absurde ce şi le imaginează.
Copilăros din fire subiectele dezbătute şi imaginate de Costel sunt un amestec hilar de National Geograhic Channel, Discovery, Cartoon Network şi Spice Platinum. Greu de imaginat, dar irezistibil.

În ceea ce priveşte limbajul vulgar pe care unii artişti îl adoptă pe scenă, Costel Bojog spune că asta nu mai este opţiune pentru el. „Prefer să dispar (de pe scenă, n. red) decât să fac ceva împotriva voinţei mele”, a spus el.

Deşi el este cel care trebuie să aducă zâmbetul pe buze, comediantul spune că unele lucruri din jurul său îl supără: “Mă întristează prostia. Mă întristează, dar mă şi amuză prostia. Dar cel mai mult mă întristează violenţa şi mă întristează foarte mult manipularea omului slab”.

Bojog nu evită nici discuţiile despre viaţa personală, povestind despre felul în care viaţa i s-a schimbat după ce a devenit tată, în urmă cu aproape două luni.

Mai jos aveti un filmulet cu un moment de Stand Up Comedy cu Costel ex Deko actualmente Club 99

stand up comedy club 99

stand up comedy deko cafe

Leave a Reply