Stand Up Comedy sambata in Capitala

Stand Up Comedy sambata 8 martie de ziua femii

Mesaj pentru ele:

Doamnelor si domnisoarelor primivara asta se poarta zambetul larg. De aceea sambata avem o editie speciala de Stand Up Comedy dedicata Femeii. Cel mai frumos cadou pe care vi-l poate oferi un barbat este buna dispozitie, asa ca sugerati-i sa sune si sa faca rezerevare pentru spectacolul de stand up comedy de sambata 8 martie.

Mesaj pentru ei:

Ei bine, da este 8 martie. Stiu ca acum o saptamana a fost 1 martie si voi credeti ca e cam acelasi lucru si poate ca pentru barbati chiar asa si e dar daca vrei sa iti impresionezi iubita vino sambata incepand cu ora 21:30 la In Culise Comedy Club. Nu trebuie sa ratati cel mai interactiv spectacol de stand up comedy dedicat special tuturor femeilor.

Avem si Concurs:

Pe langa glumele bune ce cu siguranta te vor face sa razi cu gura pana la urechi avem si un concurs. Daca ajungi sambata la spectacol poti castiga doua bilete valabile o luna de zile pentru doua dintre spectacolele de stand up comedy de sambata de la In Culise Comedy Club.

Demo:

Cam asta se intampla sambata la In Culise Comedy Club: CLICK AICI!

Noi zicem ca spectacolul de sambata nu trebuie ratat sub nici o forma. Domnii sunt rugati sa sune si sa faca rezervare din timp. E musai, locurile sunt limitate iar cererea e mare.

Pentru rezervari si info sunati la: 0744.914.007

Adresa:
In Culise Teatru Pub este un loc unde se petrec multe lucruri imprevizibil de simpatice. În fiecare zi vă invităm la spectacolele de teatru(detalii pe inculise.ro sau pe pagina de facebook In Culise Teatru Pub) inedite , deloc previzibile și care te vor scoate din cotidian….iar din momentul în care se aproprie sfărșitul de săptămână, oferim scena și celor mai îndrăgiți comedianți din România. In Culise se afla pe strada natiunile unite la numarul 3-5. Este fostul club Prometheus.Va asteptam!

Leave a Reply